Així vam celebrar un dia molt especial
a Mim, espai dental

El passat 29 de Novembre vam poder compartir amb tots vosaltres l’última tecnologia que hem incorporat a la clínica, com per exemple l’escàner iTero, que permet escanejar les dents en molt poc temps i permet veure com quedarà després del tractament.

Durant l’esdeveniment vam poder gaudir d’una mostra de perfums de la mà d’Essence, a la qual volem agrair desde aqui la seva col·laboració i per mostrar-nos les últimes novetats.

La periodista Laura Fa tampoc es va voler perdre el nostre White Friday!

Els assistents van tenir ocasió de degustar delícies salades i dolços variats, i de refrescar-se amb una selecció de batuts de fruita natural.

 

Vam tenir ocasió de compartir amb tots vosaltres les novetats i beneficis de l’ortodòncia invisible, tractament nº1 de la nostra clínica, que permet millorar la posició i estètica de les dents de manera còmoda i invisible. A més, amb aquest tipus d’ortodòncia els resultats són visibles en pocs temps, ja que molts dels nostres pacients ja noten el canvi en la posició de les seves dents en tan sols 15 dies.

També vam tenir moltes sorpreses! I és que tots aquells que iniciaven el tractament el 29 de Novembre van poder beneficiar-se d’un regal molt especial, ni més ni menys que un iPad!!

En nom de tot l’equip de Mim, espai dental volem agraïr a tots els que ens vau acompanyar en aquest esdeveniment, i per la confiança que depositeu en nosaltres dia a dia. Per part nostra, volem seguir oferint un servei de qualitat, adaptat a les necessitats de cada un de vosaltres per a que gaudiu d’un somriure 10!

Mim és +, Mim és Badalona