COM EVITEM QUE ELS NENS TINGUIN POR D’ANAR AL DENTISTA?

A Mim oferim, des de fa uns mesos, un nou servei d’odontopediatria, enfocat a fer que els nens i nenes creixin amb una boca sana i sense por d’anar al dentista.

El pacient infantil té unes necessitats específiques, tant físiques com psicològiques, i conèixer-les és important per tractar-los correctament.

Un nen que viu amb por l’experiència d’anar al dentista serà un adult amb una boca en males condicions, qui només acudirà al dentista en casos extrems o quan tingui mal de queixals…

Per això és important portar els nens al dentista quan tenen entre 1-2 anys, per tal que visquin la 1ª visita com una experiència quotidiana i normal en la seva vida. D’aquesta manera coneixeran al seu dentista i el veuran com una persona de confiança. També serà una bona oportunitat per controlar l’estat de la boca del nen i evitar posteriors càries o problemes dentals.

Un entorn pensat pels Mim Kids
A Mim Espai Dental adaptem les visites d’odontopediatria a cada nen, a la seva edat i comportament o dificultat del tractament.
Si vols que t’assessorem en la 1ª visita del teu fill al dentista contacta amb nosaltres. T’ajudarem a que sigui una bona experiència i sense por.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)