COM TENIR UN SOMRIURE 10 ELS 365 DIES DE L’ANY

Fa quatre dies que celebràvem l’inici del 2022 i gairebé sense adonar-nos ja ens acostem a finals de gener. El temps vola!
En el post d’avui us volem donar alguns consells perquè presumiu d’un somriure 10 els 365 dies de l’any!
1. Una bona higiene diària és imprescindible, per això recorda raspallar-te les dents després de cada àpat.
2. Una forma natural d’evitar taques a les dents la trobaràs menjant pomes o altres aliments naturals com l’api, la pera o la pastanaga.
3. Si vols millorar la posició de les teves dents et recomanem l’ortodòncia invisible. Corregiràs la posició de les dents sense que ningú ho noti.
dentifricos - supersmile
4. Utilitza una pasta dental adequada a les teves necessitats, en trobaràs de moltes classes: especial per dents sensibles, emblanquiment, per les genives, etc.
5. Si tens problemes de bruxisme considera dur una fèrula de descàrrega per evitar el desgast de les dents.
6. Recomanem fer una visita de seguiment a Mim Espai Dental cada 6 mesos o 1 any (depenent del cas) per revisar que tot estigui bé.
7. Una bona forma de donar-li vida al teu somriure és realitzant un emblanquiment. Pots fer-lo tu mateix a casa o a Mim Espai Dental.
8. Un somriure bonic també necessita uns llavis cuidats. Hidrata’ls sovint amb un cacau hidratant específic.
9. Utilitzar el fil dental i un col·lutori específic poden ajudar-te a eliminar restes de menjar i també eviten que es formin càries.
10. I per últim… no t’oblidis de somriure! L’actitud és molt important, així que no tinguis complexes i mostra sempre el teu millor somriure.
QUÈ NECESSITES MILLORAR? T’AJUDEM
A Mim Espai Dental estarem sempre al teu costat per ajudar-te a tenir una boca sana i feliç. 😉 Recorda que la primera visita és gratuïta.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)