COSMÈTICA DENTAL DE LUXE

Avui en dia podem trobar productes específics per a cada necessitat: cremes, sèrums, contorn d’ulls, etc. Però què passa amb els productes de cosmètica dental de luxe?

En aquest post us mostrem una selecció de productes de luxe per a que cuidar del teu somriure sigui una experiència 10.
swiss smile
Una de les millors marques de luxe del sector és Swiss Smile, especialitzada en el desenvolupament de la tecnologia dental d’alta qualitat.

Tenen presència internacional i més de 40 anys en el sector. Els seus productes es poden trobar en botigues especialitzades i en clíniques dentals.
DIAMONG GLOW LOTE
Si ets fan de Swarovski t’encantaran aquests raspalls de dents que tenen incrustat un delicat cristall de Swarovski.
D’OR LOTE
Pels que busquen exclusivitat i luxe, aquest raspall està xapat en or, per el que conté propietats antiinflamatòries i regeneratives.
PEARL SHINE
Dents més blanques amb aquesta espuma amb gust de maduixa i ruibarbre. Els seus ingredients naturals protegeixen l’esmalt.
supersmile
Avalada amb més de 40 anys d’experiència, la marca supersmile basa els seus productes en estudis clínics i resultats que parlen per si sols. Tots els seus productes han estat provats amb rigor i han demostrat clínicament que blanquegen efectivament les dents sense deteriorar l’esmalt.
SISTEMA D’EMBLANQUIMENT
El sistema de blanquejament professional supersmile està clínicament provat per blanquejar fins a sis tons les dents.
RASPALL DE DENTS ADVANCED Elegant i còmode d’utilitzar, el raspall Advanced Sonic Pulse funciona a 30.000 voltes per minut per netejar i polir les dents amb eficàcia.
PASTA DENTAL PROFESINAL
La pasta de dents blanquejant professional millora el son gràcies al cànem, valeriana, melatonina i altres herbes naturals calmants per a un son més profund.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)