Els millors somriures de la Gala Met

El passat 2 de maig es va celebrar a Nova York, la coneguda Gala Met. Des de els seus inicis, el 1948, aquesta gala és famosa pels vestits dels seus assistents.

Cada any s’escull un tema i els assistents, han de portar un outfit que hi tingui relació. Aquest any el dress code ha sigut “glamour daurat”.

El millor complement per un bon vestit és sense dubte, un somriure 10. Aquest any us presentem aquells somriures que ens han cridat l’atenció.
ELS MILLORS SOMRIURES DE LA GALA MET
EL SOMRIURE JOIA, DE ROSALÍA
Rosalía sempre s’avança a les tendències, aquest cop ho ha fet amb les joies dentals (també conegudes com a Grillz).

Desde fa uns mesos, la cantant llueix joies incrustades a les dents en forma de papallona, símbol de “Motomami” el seu nou disc. Segons paraules de la cantant aquest símbol representa canvi i evolució.

Les opcions són infinites i permeten il·luminar el somriure gràcies a joies en forma de cor, papallones, fundes d’or o petits detalls brillants de Swarovski en una zona menys visible del somriure.
EL SOMRIURE BRILLANT, DE SHAWN MENDES 
El cantant i model Shawn Mendes sap que el seu somriure és un dels seus punts forts.

Degut a la seva feina de model, té clar que cuidar la seva imatge és imprescindible. Per aquest motiu procura tenir cura del seu somriure de la millor manera.

Durant la Gala Met, Mendes mostrava unes dents totalment alineades i perfectes, dotades d’una blancor excepcional.
LA REINA DE LA NIT, BLAKE LIVELY 
Si d’un vestit s’ha parlat aquests darrers dies, aquest ha sigut el outfit transformable de l’actriu Blake Lively. Però no només el seu vestit va atraure totes les mirades, també ho va fer el seu somriure.

Blake cuida molt del seu aspecte físic i mental. Segons diverses fonts, l’actriu i model es va sometre fa uns anys a un tractament d’ortodòncia per millorar la posició de les seves dents i també s’ha fet diversos blanquejaments.
COM REJUVENIR EL SOMRIURE, PER  HILLARY CLINTON Un altre somriure que ens ha cridat l’atenció de la Gala Met ha sigut el de la política Hillary Clinton.

Amb un somriure totalment enlluernador i brillant, Clinton ha sabut com rejuvenir el seu rostre. I es que, segons fonts externes, la política tenía algunes peçes dentals desgastades i deteriorades, fet que la va portar a col·locar-se corones dentals per solucionar el problema.

Les corones dentals són pròtesis fetes a mida per a cada pacient, que permeten imitar una dent natural.
Si tu també vols lluir un somriure digne de passarel·la vine a Mim Espai Dental i deixa’t assessorar per els nostres doctors especialistes.

Recorda, la 1ª visita és gratuïta.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)