ODONTOLOGIA DEL BEBÉ

Els nadons van al dentista? Però si amb prou feines tenen dents! La resposta sens dubte és, SÍ. L’odontologia per al nadó comprèn l’etapa que va des del naixement fins als 3 anys.
Avui us parlem del NOU SERVEI de Mim Espai Dental, l’odontologia del bebè.
EN QUÈ CONSISTEIXEN AQUESTES VISITES?

El propòsit que tenen és poder orientar i aconsellar a les famílies sobre:

  • Com i quan raspallar les dents del nadó
  • Quin tipus i quanta quantitat de pasta utilitzar
  • Hàbits nutricionals
  • Hàbits de succió: xumet, biberó, succió digital
  • Pautes de prevenció de càries
També es realitza una primera exploració al nadó amb dues finalitats, primer, buscar qualsevol possible alteració a nivell oral, ja sigui càries, defectes d’estructura dental, algun tipus de maloclusió, entre altres coses. I el segon, crear una “Llar dental” afavorint un entorn amigable i respectuós a la clínica dental, des de ben primerenca edat.
Tant l’Acadèmia Americana d’Odontopediatra (AAPD) com la Societat Espanyola d’Odontopediatra (SEOP), així com altres organismes internacionals, recomanen realitzar la primera visita a l’Odontopediatra amb la sortida de les primeres dents, amb el propòsit de tenir futures generacions lliures de càries.

A més, promovent la prevenció des dels primers anys de vida, facilitem l’aplicació d’una odontologia de mínima intervenció, és a dir, més amigable, i sobretot basada en la salut i no en la malaltia.
T’agradaria saber-ne més de l’odontologia del bebè?
Truca’ns o vine a la clínica i estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)