Mim, Espai Dental es la clínica dental nº1 de Badalona. Més de 5000 pacients ens han escollit per cuidar de la seva salut bucal.
logo-mim
PERQUÈ MIM?
01
Odontologia emocional
02
Odontologia desde 1952
03
Financiació per a tu
Clínica dental a Badalona
MOTIUS QUE MARQUEN
LA DIFERÈNCIA

ESPAI SEGUR

A Mim treballem constantment per garantir la teva seguretat. Desinfectem la clínica a primera hora, després de cada pacient i a l'acabar la jornada. La teva seguretat és el més important per a nosaltres.

SEDACIÓ CONSCIENT

Si et fa por anar al dentista tenim la solució! A Mim hem incorporat la sedació conscient inhalatòria amb l'objectiu d'ajudar-vos a estar tranquils, relaxats i sense por durant el vostre tractament.

Mim és el terme que hem adoptat per materialitzar un projecte o somni i evoca la idea de “mimar” els nostres pacients.

MIM ESPAI DENTAL
DESCOBREIX
L’EXPERIÈNCIA MIM
Mim Espai Dental està pensat per i per a tu. Per aquest motiu hem adaptat tant els espais com els tractaments, pensant en la teva comoditat i el teu confort.

Totes les visites es fan al mateix centre amb un gran equip interdisciplinari, la tecnologia més avançada i el millor laboratori dental. Aquest és un sistema excel·lent per garantir que els pacients estalviïn despeses.
TRES GENERACIONS D’ODONTÒLEGS
Ens avalen tres generacions d’odontòlegs, formats a Europa i als Estats Units.

Desde que vam obrir la nostra clínica a Badalona, hem treballat per oferir els millors tractaments als nostres pacients, utilitzant sempre l’última tecnologia.

Som de les primeres clíniques en oferir la tècnica de l’ortodòncia invisible.
DR. TONI PIJOAN
Captura de pantalla 2021-02-23 a las 17.53.12
ODONTÒLEG INTEGRAL IMPLANTÒLEG PERIODONCISTA
El Dr. Antoni Pijoan és especialista en odontología integral. Amb gairabé dos dècades d’experiència ha ajudat a més de 3000 pacients a recuperar els seus somriures gràcies als implants dentals.

Es va llicenciar a la Universitat de Barcelona i també va estudiar un Máster en odontología integrada.
DRA. ALICIA FERRER
alicia
ESPECIALISTA EN
ORTODÒNCIA INVISIBLE
Amb els seus més de 17 anys d’experiència, Alicia Ferrer ha rebut 4 reconeixements de Invisalign per la seva contribució a l’avanç en el camp de l’ortodòncia.

Es va formar a l’Universitat de Nova York, una de les primeres del món amb un programa basat en la tècnica de Invisalign. Ha tractat més de 4000 casos amb ortodòncia i és pionera d’Invisalign a Espanya.

Ens ocupem i preocupem perquè estiguis a gust des del començament fins al final de la teva visita. Deixa que t’acompanyem durant tot el teu tractament.

MIM ESPAI DENTAL
T’ESPEREM A
MIM ESPAI DENTAL
Estem aquí per ajudar-te :)