Prepara’t per l’estiu! Estrena somriure aquestes vacances!

Amb l’arribada de l’estiu, moltes de les nostres rutines canvien: mengem gelats i aliments freds, tenim rutines diferents, ens exposem més al sol i anem a la platja… Petits canvis que poden afectar a les nostres dents. Per això, avui us volem mostrar alguns consells per fer que gaudeixis de l’estiu i cuidis el teu somriure.
ESTRENA SOMRIURE AQUEST ESTIU!
1. UNA BONA RUTINA D’HIGIENE
A Mim Espai Dental aconsellem fer una visita de control, abans de començar les vacances d’estiu. En aquesta visita controlarem que la teva higiene dental sigui correcte i  revisarem plegats la teva rutina de raspallat (recorda que és important rentar-te les dents 3 cops al dia i utilitzar fil dental).
2. SI TENS SENSIBILITAT DENTAL VES AMB COMPTE AMB LES BEGUDES FREDES Som conscients que a l’estiu ens ve més de gust prendre begudes fredes, com granissats, orxates, batuts gelats, etc. Aquests aliments amb un pH àcid provoquen un desgast en les dents, fet que afavoreix la sensibilitat. Procura reduir el consum d’aliments i begudes àcides i milloraràs la sensibilitat.
3. PREPARA EL TEU KIT DE VIATGE
Viatges, escapades, caps de setmana llargs… a l’estiu acostumem a estar més hores fora de casa. Nosaltres us recomanem preparar un petit necesser i dur sempre amb vosaltres un petit raspall de dents, un dentifrici i fil dental. A les botigues trobareu estotjos especials de viatge en mida petita perquè no us ocupin molt espai.
4. UNA BONA HIDRATACIÓ
L’excés de calor pot provocar que se’ns assequi la boca. La falta de saliva pot fer augmentar la creació de placa bacteriana, per aquest motiu et recomanem que no esperis a tenir set per beure aigua. Recorda que els experts recomanen beure mínim 1,5 l d’aigua al dia. També és recomanable que hidratis els teus llavis amb un cacau específic hidratant.
5. UNES DENTS BEN BLANQUES Unes dents blanques són sinònim de bellesa. Si t’agradaria recuperar el to a les teves dents et recomanem el nostre tractament d’emblanquiment. Oferim de dues classes: el que podràs realitzar des de la comoditat de casa teva o bé el que realitzem a la clínica. Amb aquesta opció podem eliminar taques i el to groguenc de les dents.
Prepara’t per l’estiu i vine a Mim Espai Dental a posar a punt el teu somriure. Recorda, la 1ª visita és gratuïta.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)