Quantes vegades somrius al dia?

Segons un estudi, els espanyols somriuen una mitja de 24 vegades al dia. A Mim Espai Dental volem fer un experiment i comprovar aquesta dada.
Se’ns acudeixen moltes ocasions que poden fer que somriem durant el dia: compartir moments amb la família, una bona xerrada amb amics, veure com juga il·lusionat un nen petit, rebre una bona notícia… Segons un estudi recent (Sanitas), compartir moments amb família i amics i veure el seu èxit són els motius majoritaris que ens fan somriure.

També trobem dades interessants que ens mostren que els andalusos es situen al capdavant de la població més feliç.

Somriure és un gest, que sovint fem de manera espontània i sense pensar. De fet, segons aquest estudi, el 96,3% opina que somriure té beneficis psicològics, i un 93% pensa que millora la salut.

Quan somriem alliberem dopamina, endorfines i serotonina. Això fa que relaxem el cos i que es redueixi el nostre ritme cardíac. Les endorfines contribueixen a calmar el dolor i la serotonina actua con antidepressiu.

Els motius que ens fan somriure
Els espanyols confessen les ocasions en què més han somrigut: de vacances (un 61%), seguit per l’ocasió de rebre una bona notícia (58%). Un menor percentatge confessa que el naixement d’un fill (45%) o trobar feina (35%) també han sigut ocasions que mereixien un bon somriure.
Qui et fa somriure?
Si et preocupa l’imatge del teu somriure, a Mim Espai Dental t’oferim un servei exclusiu i personalitzat perquè presumeixis de somriure.

Vine i t’informarem de tot en la teva 1ª visita gratuïta.

Mim és +, Mim és experiència

No Comments

Post A Comment

Estem aquí per ajudar-te :)